Intrebari Frecvente


CONTUL MEU

 

Care sunt avantajele crearii unui cont?

Inregistrarea printr-un cont permite abonarea la newsletterele ce informeaza asupra noutatilor, ofertelor si promotiilor prezente pe site-ul www.classmen.ro

Sectiunea „Contul meu” ofera o evidenta atat a istoricului, cat si a stadiilor de procesare a comenzilor. Prin crearea unui cont este posibila inregistrarea a mai multe adrese de livrare.

Confidentialitatea datelor

In conformitate cu Legea nr 677/2001, Masha Boutique S.R.L. a  notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  pentru inregistrarea companiei in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurat in baza furnizarii de date personale, colectate de Masha Boutique S.R.L. In scopul validarii, facturarii şi expedierii comenzilor, precum şi solutionarea de cauze adiacente acestui scop.

Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic.

Politica de confidentialitate adoptata de Masha Boutique S.R.L. obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Printr-o notificare scrisa, utilizatorul poate contacta Masha Boutique S.R.L., solicitand ştergerea datelor cu caracter personal, actiune ce impica revocarea acordului dat acestui document.

Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.

Plata prin card implica procesarea datelor de card de catre un operator specializat, informatii ce nu vor fi stocate de catre Masha Boutique S.R.L.

Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la Masha Boutique S.R.L., nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.


PRODUSE

 

Pretul produselor

Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit in moneda specificata pe site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii.

Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Masha Boutique S.R.L. işi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului.

Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Masha Boutique S.R.L. a comenzii.

Garantia produselor

Toate produsele prezente pe site sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Care este durata pastrarii produselor in cos?

Selectarea produselor in cos nu implica si rezervarea lor, aceasta situatie operand ulterior plasarii comenzii. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi operioada de timp limitata de la adaugare.

 

COMANDA

 

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.

Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.

 

Unde gasesc informatiile despre comanda?

Sectiunea “Contul meu” ofera posibilitatea verificarii stadiului unei comenzi, de la momentul plasarii pana in etapa sa de livrare.

 

Pot modifica comanda?

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor.

Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, telefonic sau prin solicitare scrisa la adresa office@classmen.ro

 

Plata comenzii

Plata numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta modalitate de plata este acceptata doar in Romania și este denumita plata RAMBURS.

 

LIVRAREA

 

Prin ce companie de curierat se face livrarea comenzii?

Compania de curierat agreata de Masha Boutique S.R.L.  este Urgent Curier pentru livrari nationale.

Livrarea comenzii va avea loc la adresa specificata in  formular.

La momentul livrarii este necesara verificarea integritatii coletului, in situatia deteriorarii sau a prezentarii ambalajului desfacut sau a sigiliului rupt, acesta va fi refuzat. In acest caz, va rugam sa anuntati de urgenta departamentul de relatii cu clientii printr-un e-mail la adresa office@classmen.ro

 

In cat timp ajunge comanda?

Comenzile vor fi livrate intr-un termen de maxim 4 zile de la momentul acceptarii comenzii, in functie de distanta, de momentul plasari in zile lucratoare sau libere si de conditiile meteorologice ce afecteaza transportul firmelor de curierat.

 

Ce fac daca am primit un produs in minus?

Ne cerem scuze pentru problemele intampinate si va stam la dispozitie pentru a le solutiona. Va rugam sa ne contactati la office@classmen.ro intr-un termen de 48 de ore de la livrarea coletului pentru a verifica situatia. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore. Din pacate, sesizarile ulterioare termenului de 48 de la livrarea comenzii nu vor fi luate in considerare.

 

Ce fac daca am primit un produs defect?

Va rugam sa ne contactati la office@classmen.ro in termen de 48 de ore de la livrarea colectului, mentionand comanda si codul produsului defect. In aceasta situatie, pentru care ne cerem scuze, va vom inlocui produsul sau va vom returna banii iar transportul produsului va fi suportat de catre noi.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele Masha Boutique in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile, dar politica interna Masha Boutique SRL, accepta retururile in termen de 30 de zile calendaristice.

Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizat. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului.

Masha Boutique S.R.L. işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.

Clientul poate returna produse livrate ce nu ii satisfac asteptarile, spre a fi inlocuite cu altele in termen de 30 de zile, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care noul produs solicitat nu este disponibil, Masha Boutique S.R.L. va returna contravaloarea produsului.

 

Inregistrarea cererii de retur

Notificarea scrisa (cererea de retur) trebuie trimisa pe email la adresa office@classmen.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN Cumparator, numarul comenzii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.